loading...
سایت فرهنگی مذهبی نوید ۳۱۳
آخرین ارسال های انجمن
Admin 2 بازدید : 337 سه شنبه 14 مرداد 1393 نظرات (0)

گفتمان انقلاب اسلامیبسم الله الرحمن الرحیم

گفتمان انقلاب اسلامی، دنبال تمدن جدید است و نه چند عدد سانتریفیوژ

اگر مقام معظم رهبری صحبت از یک پیچ تاریخی می‌کند، مقصد بعدی را هم بیان می‌کند. می‌فرمایند این مسیری که ما آمدیم؛ یعنی الحمدلله انقلاب پیروز شده است و تثبیت نظام اسلامی، این طور نیست که جاده در همین جا متوقف شده باشد. به برکت قرآن و اهل بیت و ولایت، الفلک الجاریه فی للجج الغامره. این کشتی علیرغم این امواج شتابان در حال حرکت است. لذاست که بحث تمدن اسلامی را مطرح می‌کنند. می‌فرمایند ما باید به گونه‌ای به سمت پیشرفت برویم. گفتمان انقلاب اسلامی دنبال این نیست که فقط چندتا سانتریفیوژ داشته باشد. این گفتمان دارد یک تمدن جدید می‌سازد. گام بعدی آن پیچ تاریخی این است که باید هشیار باشید. شما دارید رو به بالا می‌روید و او دارد به سمت پایین می‌آید. ویژگی انقلاب اسلامی این است که به قله‌ها نگاه می‌کند. به حداقلها اکتفا نمی‌کند.

 مثلاً بگوید فعلاً در یک حداقلی دیگر بس است. نه. او قله‌ها را می‌خواهد. در هر زمینه‌ای. در معنویت، در کمال، در اخلاق، در اقتصاد و در همه مظاهر پیشرفت می‌خواهد به آن قله برسد و او از همین نگران است.

اگر امروز در تمام دنیا بحث انقلاب اسلامی مطرح می‌شود، بر این مبنا است. این که چند قدرت می‌آیند و خودشان را قدرتهای بزرگ دنیا معرفی می‌کنند، بعد هم می‌گویند ما جامعه جهانی هستیم. در صورتی که جمع آنها چندتا و به اندازه عدد یک دست هم نمی‌شوند. می‌گویند ما جامعه جهانی هستیم. می‌گوییم این صد و بیست کشور جنبش عدم تعهد که می‌آیند و از جمهوری اسلامی دفاع می‌کنند، اینها جامعه جهانی نیستند؟ همین پنج قدرت جامعه جهانی شده‌اند؟

 

خداباوری و مردم‌باوری؛ دو رکن موفقیت انقلاب اسلامی

آن حرکتی که ما امروز داریم، اگر درک دقیق داشته باشیم، با توجه به راهنماییهای رهبری عزیز انقلاب که دارند آن قله‌ها را به ما نشان می‌دهند و صحبت از این پیچ تاریخی می‌کنند، برای این است که انشاءالله ما به آن برسیم. این مدیون چیست؟

تعبیر از مقام معظم رهبری است که اگر ما این موفقیتها را داشتیم، دو عامل مهم بود که امام شناخت و آن را به منصه ظهور رساند: خداباوری و مردم‌باوری. ایمان به خدا و اعتقاد به مردمی که با ایمان حرکت ‌کنند. این بود که توانست این همه پیروزیها را برای ما رقم بزند. من عرض کردم. امروز سیرجان و کرمان و بافت و گنجان این نیست که در یک روستا هم چند نفر به شهادت رسیده‌اند. نه. اینها پرچمداران یک تمدن جدید هستند. اینها یک تمدن جدید را نشان دادند. عظمت شهدای ما در این بوده است. اگر این خط ادامه پیدا بکند، کسانی را نشان داده است که بر مبنای آن باور و اعتقاد به خدا حاضر هستند کارهای بزرگ بکنند.

در همین موضوع هسته‌ای، شما می‌دانید که وقتی ما می‌خواستیم سوخت بیست‌ درصد را تولید کنیم، این سوخت بیست درصد را برای چه می‌خواستیم؟ یک دارویی را رآکتور تحقیقاتی تهران تولید می‌کرد که سالی هشتصد و پنجاه هزار نفر از این دارو استفاده می‌کردند. این دارو به سوخت بیست درصد احتیاج داشت؛ یک موضوع کاملاً انسانی. همین‌هایی که ادعای حقوق بشر دارند می‌دانستند این را. ما یک نامه‌ای به آژانس نوشتیم و اعلام کردیم شما که این همه ادعا دارید، مصرف این سوخت کاملاً دارویی و انسانی است و مربوط به هشتصد و  پنجاه هزار بیماری است که سالانه دارند از این دارو استفاده می‌کنند. برای این دارو هم به سوخت بیست درصد نیاز داریم.

بعضی‌ها سؤال می‌کنند که آیا هسته‌ای واقعاً این قدر می‌ارزد که این کار را بکنیم. خب یک قلم موارد استفاده‌اش این است. البته الآن یک میلیون نفر شده. این عده دارند از این دارو استفاده می‌کنند. وقتی که ما به صراحت به آژانس نامه نوشتیم، اینها احساس کردند که تازه یک اهرم گیر آورده‌اند. گفتند این چیز خوبی برای فشار بیشتر به اینها است؛ بیاییم امتیازخواهی بکنیم. شروع کردند به مخالفت. خیلی خب، اگر سوخت می‌خواهید این. اگر سوخت می‌خواهید آن. گفتیم این که یک موضوع درمانی است. بعد هم کاملاً مشخص است. رآکتور تهران است و زیر نظر آژانس است. دوربینهای آژانس هستند. بازرسان آژانس هستند. مصرف آن هم یک مصرف دارویی است. چرا نمی‌دهید؟ نمی‌دادند. ملت ما چه کار کرد؟

وقتی که آنها گفتند نمی‌دهیم، ملت ما گفت ما خودمان این را تولید خواهیم کرد. اینها یک لبخندی زدند که اگر می‌توانید تولید بکنید. تولید این به این آسانی نیست که شما تولید بکنید. راست هم می‌گفتند. یک کار پیچیده بود. البته این نبود که فقط لبخند زدند بلکه تمام توانشان را به کار گرفتند که مانع بشوند که شما نتوانید این را تولید بکنید. نیازمند باشید اما شهدای بزرگوار هسته‌ای ما و به خصوص شهید شهریاری این کار را کردند.

این آن تمدن اسلامی است که از آن نگران هستند. یعنی یک دانشمند نماز شب‌خوان می‌داند جانش در خطر است و وسط میدان می‌‌آید. جانش را تقدیم می‌کند و این کار را انجام می‌دهد. این است که برای آنها نگران‌کننده است. نتیجه آن چه شد؟ نتیجه‌اش این شد که یک چیزی که نیاز ما بود و آنها فکر می‌کردند این نیاز یک اهرم علیه ما است، تبدیل به یک اهرم قدرت شد. آنها گفتند حالا عوض سوخت سه و نیم درصد بیایید با شما راجع به بیست درصد صحبت بکنیم. سطح چانه‌زنی شما را بالا برد. این آن قدرت است. آنها از این می‌ترسند. اراده‌ای شکل بگیرد که بر آنها غلبه بکند.

شهید احمدی روشن کی بود؟ شهید شهریاری کی بود؟ شهید رضایی‌نژاد، شهید علیمحمدی؟ اینها بچه‌های همین مردم بودند. همینها بودند که آمدند و این کار را با افتخار انجام دادند؛ در هر عرصه‌ای. امروز شما می‌بینید که اینها می‌گویند، ما در اینجا ضربه خوردیم، در آنجا ضربه خوردیم، در آنجا موفق نشدیم، هیچ کدام اینها حل نمی‌شود. البته راه‌حلش این است که ژنرال سلیمانی نامی هست و او نمی‌گذارد. این ژنرال سلیمانی کی است؟ بچه همین شما مردم.

 

آنچه خواندید بخشی از  سخنرانی دکتر سعید جلیلی بود در جمع مردم سیرجان 93/3/27

 

 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
نظرسنجی
نظر شما کاربران و دوستان عزیز درمورد این سایت چیه؟
شما بیشتر به چه مطالبی علاقه دارید؟
انجمن سایت
آمار سایت
  • کل مطالب : 561
  • کل نظرات : 185
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 37
  • آی پی امروز : 32
  • آی پی دیروز : 65
  • بازدید امروز : 95
  • باردید دیروز : 108
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 95
  • بازدید ماه : 3,423
  • بازدید سال : 30,297
  • بازدید کلی : 533,493
  • کدهای اختصاصی
    اوقات شرعی
    ابزار هدایت به بالای صفحه
    کانال ما در آپارات
    کانال ما در آپارات

    بنر و لوگوهای دوستان
    ریز نوشت

    امیرالمومنین علی(ع) خطاب به مالک:

    وَلاَ تَعْقِدْ عَقْداً تَجُوزُ فِيهِ الْعِلَلُ



    با دشمن پیمانی مبند که قابل تفسیر باشد.

    [نامه 53 تهج البلاغه]

    روز نوشت

    آقای روحانی عزیز!

    حالا که به خوبی و خوشی توافق انجام شد؛

    ما منتظر دلار 1200 تومانی،

    مرغ 1700 تومانی،

    پراید 5 میلیونی،

    وام های بانکی زودبازده،

    سکه طلای 400 هزار تومانی،

    یارانه ی 250 هزار تومانی،

    ثبات در بازار،

    رونق در کسب و کار،

    کاهش نرخ بیکاری،

    کاهش تورم،

    چرخیدن چرخ کارخانه های،

    چرخیدن سانتریفیوژها،

    چرخیدن چرخ زندگی مردم

    و تمامی وعده های 100 روزه ای که عدم اجرای آن را به مذاکرات گره زدید، هستیم!

    ریز نوشت 2

    حجت الاسلام اکبر هاشمی رفسنجانی:
    ناگفته‌هایی از امام(ره) دارم که فعلا هم نخواهد گفت.


    حضرت روح الله:
    اكنون كه من حاضرم، بعض نسبت‌های بی‌واقعیت به من داده می‌شود و ممكن است پس از من در حجم آن افزوده شود؛ لهذا عرض می‌كنم آنچه به من نسبت داده شده یا می‌شود، مورد تصدیق نیست مگر آن‌ كه صدای من یا خط و امضای من باشد، با تصدیق كارشناسان؛ یا در سیمای جمهوری اسلامی چیزی گفته باشم.


    خرمشهر را خدا آزاد کرد؛

    نه کدخدا..

    خط امام..

    شما در صدد اين نباشيد كه منحرفين را راضى كنيد، در صدد اين باشيد كه منحرفين را اصلاح كنيد. منحرفين را بخواهيد راضى كنيد، شما را مى‌كشند به انحراف!
    [حضرت روح الله]

    کسی تصور نکند که ما راه سازش با جهانخواران را نمی دانیم؛ ولی هیهات که خادمان اسلام به ملت خود خیانت کنند.

    اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند،
    گر سرمان را بالای دار ببرند،
    اگر زنده زنده در شعله های آتشمان بسوزانند،
    اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگانمان به اسارت و غارت ببرند،

    هرگز امان نامه کفر و شرک را امضا نمی کنیم..
    [حضرت روح الله]

    شعرهای منتخب

    گرفته است سیاهی زمانه را در بر

    چنان شده ست که شیطان، نمی‌کند باور


    دوباره قصه‌ی تاریخ می‌شود تکرار

    دوباره قصه‌ی احزاب، باز هم خیبر

    ادامه...